15 nov. 2010

Borta bra men hemma bast

Tillbaka hemma i Surfers efter en helt FANTASTISK tripp till Byron bay. Det kan ev ha varit resans bästa helg. Vi träffade så otroligt många trevliga människor och hade mer än gärna stannat om det inte var för dagens jobbintervjuer som väntade. Träffade mestadels danskar där borta i Byron. Vilka livsnjutare, vilket folk!! Köpenhamn nästa mål? Som tur är kommer några av dem till Surfers imorgon, och vi har gladeligen bjudit in dom till vårt hostel. Awsome!

I Lördags tog vi skandinavier i Byron en gemensam tur till Australiens östligaste punkt. (Lighthouse) Utsikten var helt enastående. Otroligt vackert. Vi tänkte stanna för att avnjuta solnedgången men med tanke på kvällens utgång som väntade hade vi inte tid. Kan bli nästa gång om vi (förhoppningsvis) återvänder.

Det var trots fantastiska Byron ändå lite trevligt att återvänta tillbaka till vårt gamla hostel igen, alla välkomnade oss varmt tillbaka förutom de som inte ens märkt att vi varit iväg. "Checka in?! varför ska ni checka in när ni redan är incheckade?!)

Vi valde denna gång att lyxa till det lite med ett åttabädds rum istället för tjugo. När vi kom in såg vi att strippan från gamla rum 25 tänkt samma sak, så nu är vi åter igen sänggrannar jag och hon. Trevligt!

Min intervju idag gick bra, jag ska ev börja provjobba lite på fredag. Träffade en grabb för några veckor sedan vars föräldrar äger ett företag som har hand om båtutflykter. Han sa att de behövde en extra anställd och på den vägen är det..

Nu mina vanner ska jag kolla upp mojligheter for ett second year visa samt mejla Philip pa Kilroy ang var ombokningsbara hemresebiljett. Sen blir det sol, bad och surf med Nicklas.
Kos dere dar hemma!


/ Emmy

3 kommentarer:

  1. varför ska du maila om era ombokningsbara hemresebiljetter?! /HW

    SvaraRadera
  2. Ställer samma fråga som föregående talare. Förklaring, tack.

    SvaraRadera
  3. Vi vill inte hem det utsatta datumet. Stress! Men det ror sig ite om nagon lang andring. En manad som det ser ut i nulaget bara! Lurre! /Emsan :)

    SvaraRadera