11 nov. 2010

Bushwalk med ormar

Hade skrivit ett langt inlagg som skulle publiceras nu, men... uppenbarligen kommer jag inte at det har pa datorn just nu sa det blir istallet en snabb uppdatering av nulaget.
Vi befinner oss just nu i Byron bay over helgen. Forra veckan var lite forvirrande och vi visste inte helt vilken vag vi skulle valja. Vart ska vi jobba? Fira jul? Vart? Sydney? Nyar? Fullbokat? Surfers? Konserten i Brisbane? Byron bay? Melbourne??? Aaaaaaaaaah!
Vi bestamde oss for att ta en liten weekend till allas alskade Byron bay for att fa lite avstand till allt. Har ar det avslappnat och vi stortrivs. Pa sondag bar det av tillbaka till Surfers for lite jobbintervjuer.

Igar var vi pa utflykt till hippistaden Nimbin. Vi stannade efter vagen vid ett vattenfall och lite olika trad som var sevarda. Guiden, utrustad med en golfklubba som vapen, berattade att 6 av Australiens 8 giftigaste ormar fanns i skogen som vi blev tvunga att vandra igenom. Tryggt. Vi sag en orm och en GIGANTISK guana, ca 2 meter stor! Val framme i Nimbin blev vi erbjudna ett antar cookis, mushroom och annat mumsigt. Vi tackade vanligt nej. Nimbin var intressant men en dag ar nog for oss.

Ikvall blir det Byron by night med nagra skandinaver vi traffat har pa hostlet.
Bilder kommer inom kort!

/ Jenny

3 kommentarer:

  1. Hej,ni verkar glassa runt och ha det bra, undrar om pengarna räcker till maj? Ni verkar ha gjort ett starkt intryck på mannen på flyget! Vadan detta? KRAMAR mamma

    SvaraRadera
  2. Nej jag tror inte heller pengarna räcket till maj, Vanja. Jag har lite på plan att de ska komma tidigare hem...Ikväll ska vi ha mysmiddag med efterföljande utgång hos mig. Oliver kom just hit! / Hanna

    SvaraRadera
  3. Jag ringer Hakan Hedlund sen nar det borjar sina i reskassan.
    Mohaha.
    /Jenny

    SvaraRadera