3 nov. 2010

Örincident på nattklubb- igen

Det är inte alltid så lätt att uppdatera bloggen. De sista dygnen har vi mest fyllt med strandhäng, promenader och umgänge med rumskamraterna. Det blir lite tråkigt att läsa om det samma i varje inlägg, så vi lämnar det oskrivet.

Angående vår jobbsituation ligger vi lite lågt ett tag till. Några CVn är utlämnade och vi avvaktar i lugnan ro. Jag gillar dessa lata dagar medans Emmy vill aktivera sig VARJE dag. Vad hände med semester?

Igår var vi ut på vårt nya favoritställe Vanity. Eftersom ljudnivån är extremt hög där inne skulle vi i vanlig ordning stoppa in ett stycke papper i öronen. Emmy tipsade om att blöta papperet lite och på så vis få ett lite mer kompakt skydd. Jag blötte den lilla tussen, stoppade in den i örat och vips så åkte den in så långt att jag inte fick ut den igen. Tussen satt fast i örat och någon pincett fanns inte att tillgå någonstans. Hela damtoaletten engagerades i detta och tillslut fick Emmy ut tussen med hjälp av en hårnål böjd ut och in. Denna incident kan kopplas ihop med en liknande händelse på Gutekällaren i Visby 2007. Haha.

Emmy får gitarrlektioner av Jere (den finska killen) och hela rummet tvingas höra introt till Wonderall allt för många gåner. Puh.

Tyvärr lämnar fransmannen hostlet imorgon- orörd.

På återseende!

/Jenny


 

2 kommentarer:

  1. Det här med skype var inte enkelt... hallå hallå?

    SvaraRadera
  2. haha, du och dina öron :) Kram båda två!

    SvaraRadera