18 nov. 2010

Ett paket med tva systrar

Här om dagen hörde vi oss för hur det låg till med personal här på hostlet. Om de behöver flera, vad för slags jobb, och vilka tider? Damen som är chef här sa att de eventuellt behövde 1 person. Då, precis i rättan tid, klev vår vän "security-mannen" (som sitter vakt här varje natt) in genom dörren och sa att: "Hey, they´re sisters, they are coming in a package!" och skrattade sedan högt.
Det uppstod en glad diskussion bland personalen och det visade sig att de väntat på dagen då vi skulle komma krypandes och be om jobb, eftersom vi vankat omkring här nu i 4 v... haha. Det kändes lite som att krypa till korset. Så, nu börjar vi arbeta här på hostlet nu på måndag. Samling kl 10 nerre vid receptionen, spännande. Det ska bli skönt att få en funktion, göra någon nytta.

Igår lämnade danskarna oss efter ytterligare 2 trevliga dagar ihop. Vi åkte med deras bil till Tambourine mountains för att gå en promenadslinga uppe bland trätopparna- skywalk även kallat. Efter det körde vi vidare till ett vattenfall (Cedar creek). De tyckte att det var en bra idé att klättra ner längs med fallet för att komma längst ner, där det fanns ett rep man kunde slänga sig i. Enligt oss var det totalt LIVSFARLIGT, (vilket även skyltarna längs med vägen varnade för) men vi tog oss ner levande tack vare grabbarnas hjälpande händer.
Väl nere lekte grabbarna runt och vi fotograferade den vackra vyn. Eventuellt gick vi loss lite för hårt när det gäller fotograferingen, 500 bilder på en dag?!

Regnet har kommit till Guldkusten, aningen deprimerande. Men, idag är det fredag och helg- tack och lov.
Ikväll ska vi ut med Nicklas och hans vänner. Vad som står på schemat är fortfarande ovisst men det står mellan bonfire på stranden, bar, eller clubrunda. Vi får se!

Idag hittade jag quornbiffar med ost och spinatfyllning i affären, YES! Exakt samma som säljs hemma i Sverige, vilken lycka!

Trevlig helg pa er!

/Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar