19 okt. 2010

Pulverkaffe och chockladkakor


Sitter nu i Surfers paradise och fikar med Per och Jenny. Här trivs vi bra och här kommer vi stanna ett tag. Bor just nu i en tarrsäng i ett tjugobäddsrum(!), i sängen under mig bor en strippa som aldrig är hemma och i rummet finns även danskar, engelskmän, fransmän, holländare, och svettiga spanjorer utan talförmåga.

Vi har det väldigt bra ihop, och det är ett sjukt rymligt rum. Vi spelar frisbee, fotboll,och sällskapsspel där inne. På kvällarna smygdricker vi goon ur kaffemuggar.. Glas? Nej!

På ett sätt föredrar vi hostellivet framför en ev lägenhet som vi pratat om, eftersom man träffar så mycket folk. Vi får se var det slutar.

Igår tog vår vän Nicklas, som bor här, med oss på en rundtur här i stan med sin bil. Skönt att få lite vetskap om hur stan är upplagd. Var även med till hans jobb, skola och lägenhet. Han bodde 30 m från havet med tennisbana, uppvärmd pool, och grym balkong med tillhörande utsikt. Flott!! Imorgon hoppas vi på lite tennis där!

Igår kom det även dalmasar till hostlet. En mening räckte, och vi kunde säkert konstatera att det var dalfolk. Mycket riktigt, ett gäng glada grabbar från Falun. Vi firade med gemensam dalautgång! På utestället träffade vi sen på Joel, oväntat men trevligt.

Annars fördriver vi dagarna med att hänga på stranden, gå strandpromenader, hänga på vårt hostel, och bara slappa.. Stranden är lååång och fin och vi delar den med ett otal måsar. En valde här om dagen att bajsa på Per! Haha!

Igår kom även de sista breven vi väntat på. Nu är allt pappersarbete klart! Bankkonton, kreditkort, skattenummer, och australiensiska telefonnummer, aktiverat, igång, klart! Skönt!

Nu ska vi ut på en promenad längs med ån tänkte vi, kolla in hamnen och omgivningen.
Det är så fint överallt, och rent!!

Klem!

3 kommentarer:

  1. Är så avundsjuk...

    SvaraRadera
  2. Åh, jag med!! Ni verkar verkligen ha det toppen bra tjejer! Skulle kunna byta vadsomhelst mot lite värme just nu, vi har flera minusgrader här hemma i gagnef och det ligger även ett litet snötäcke på marken. Vintern är här, piggt.
    Eran blogg lyser i alla fall upp vardagen! Fortsätt så och ta hand om varandra. kram från jonna!

    SvaraRadera
  3. Usch och FY, att gå in på er blogg var mitt dummaste drag idag! Har en tenta om några dagar så sitter inne en lördagskväll och pluggar, men som om inte det vore nog är jag nu så ressugen så jag kan spricka... ååh vad jag instämmer med tidigare kommentarer - SÅ avis! Njut njut njut :D Puss o kram från Malin

    SvaraRadera