11 jan. 2011

Matförgiftade av sur McDonaldsglass alternativt svamp

Då kastar vi in handuken i Sydney och beger oss ner mot Melbourne.
Sydney har varit underbart och jag hoppas vi kommer återvända hit igen. Framför allt för alla trevliga människor vi träffat.

I förrgår var vi på zoo, fint benäget med utsikt över Sydneys operahouse och harbour brigde. Det är egentligen mot Jennys principer att sponsra företag som tjänar pengar på att hålla djur inlåsta i bur, men eftersom hon varit sjuk så många dagar så tror jag ändå hon uppskattade att komma ut lite.

I söndags var vi ut i Manly igen, stället som vi bodde första dagarna på. Återsåg grabbarna vi bodde hos samt andra nära och kära. En trevlig avslutning på vår vistelse. Fick lift av en vän både dit och hem och slapp därmed ta färja och buss, skönt!

Igår blev jag akut illamående och drabbades av kraftiga magkramper. Spydde och har legat vaken hela natten. Även Jenny spydde under natten och vi vaknade i morse och konstaterade att vi drabbats av matförgiftning. Det har som ni förstår varit en helvetisk morgon och vi har stundtals tvekat på om vi är kapabla att ta oss från Sydney, med allt vad det innebär. Packa våra fyra väskor, checka ut, ta oss till flygplatsen, och värst av allt. Flyga!

Men vi har bestämt oss för att vi bara måste klara det. Så här sitter vi nu, utcheckade med avslagen coca cola till hands.
Jag själv börjar känna mig aningen bättre men Jenny är så svag att hon knappt är kontaktbar. En matförgiftning var det sista hon behövde efter sin halsfluss med tillhörande pencillinkur.

Vi får se om det blir på återseende eller inte...
/ Emmy

2 kommentarer:

  1. Hur har det gått för er? Mår ni bättre nu, hur är Melbourne? Har ni träffat Denva?

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. HEJ, låter jobbigt det där, men jag vet ju att ni klarade det!Ni kom verkligen ifrån Brisbane området i "grevens tid" Nu väller vattnet in över stan tydligen och kulmen är inte nådd än -otäckt!Hoppas det inte kommer ner till Melbourne!
    Lycka till med jobbsök Kramar Mamma

    SvaraRadera